Wij verhelpen uw verstopte wc.

Een verstopte afvoer, verstopte wc of een verstopte wasbak. Onze monteurs staan klaar om u te helpen met uw riool verstopping! U kunt ons bereiken op 06 471 934 13.

wc ontstoppen

Zelf jouw WC ontstoppen? Dit kun je doen.

Een verstopte wc komt altijd onverwachts en brengt veel narigheden met zich mee. Onze monteurs willen graag een aantal tips met u delen, zodat u de ontstopping eerst zelf kunt proberen.

WC ontstoppen met een ontstopper.

Indien je de verstopping kunt zien dan kunt u deze in de meeste gevallen snel verhelpen. Met wat handschoenen kunt u het materiaal uit de WC halen.

Kun je het materiaal niet zien? Gebruik dan een ontstopper. Plaats de ontstopper in de WC pot en druk krachtig tot het rubber compleet onder water staat. Houd dit 10 seconden vast en trek de ontstopper weer terug. U merkt nu dat er zuigkracht ontstaat en dat er materiaal mee wordt gezogen.

Chemische WC ontstoppingsmiddelen.

Heeft u de behoefte om chemische middelen te gebruiken voor de verstopte WC? Wij adviseren u graag hierover. Neem contact met ons op via 06 47193413.
wc ontstopper leiden

WC verstopt? Laat onze monteurs u helpen!

Laat uw WC ontstoppen door Ontstoppingdirect. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar. Hierdoor zijn onze monteurs snel ter plaatse om jouw verstopte WC te verhelpen. U kunt ons bereiken op 06 471 934 13

Verschillende soorten WC.

Het vakkundig ontstoppen van een WC hangt af van het type WC dat u heeft. Lees meer hierover.

Vlakspoel en diepspoel.

Het ontstoppen gebeurt aan de hand van het type toilet. De meest voorkomende in Nederland zijn vlakspoel en diepspoel. Bij een vlakspoel toilet is er een plateau aanwezig waarop ontlasting wordt opgevangen. Bij een diepspoel is deze plateau niet aanwezig. Hierdoor valt de ontlasting meteen weg in het water.

Een verstopping in de WC kunnen nare geuren ontstaan. Onze monteurs inspecteren graag uw wc om verstoppingen op te sporen. Deze verhelpen wij graag. Zo bent u af van stankoverlast afkomstig uit uw wc. 

Afvoer aangesloten op de grond of muur?

Ook dit heeft invloed op de techniek die wij toepassen om uw wc te ontstoppen. Aarzel niet en bel ons om vakkundig uw wc te ontstoppen.

wc ontstoppen

Riool ontstopping door heel Nederland

Ontstoppingdirect is een bedrijf gespecialiseerd in riooltechniek. Wij werken met in house monteurs en eigen apparatuur en materiaal. Wij zijn werkzaam door heel Nederland.

gootsteen onstoppen

Een kijkje achter de schermen.

Ontstoppingdirect.nl

Wat zijn onze tarieven?

Elke verstopping heeft een andere scenario. De ene verstopping is hardnekkiger of ligt dieper in de riolering dan een andere verstopping. Hierdoor zullen onze monteurs de situatie eerst moeten beoordelen. Afhankelijk van de situatie wordt door de monteur ter plekke een offerte opgesteld. Zodra u het eens bent met de prijs zullen onze monteurs de werkzaamheden verrichten. Deze prijs zal inclusief voorrijkosten, basis materiaal en 3 maanden garantie zijn.

Wat kan Ontstoppingdirect voor u betekenen?

Heeft u problemen met een verstopte riool? Ontstoppingdirect helpt u graag met het ontstoppen van uw riolering. Onze gecertificeerde monteurs kunnen u helpen met bijvoorbeeld:

  • Een verstopte wc
  • Een verstopte douche putje
  • Een verstopte tuinputje
  • Een verstopte gootsteen of wasbak
  • Een verstopte badkuip
  • Een verstopte riool

Ontstoppingdirect voert alle werkzaamheden uit tegen een scherp tarief. Wij bieden u daarnaast 3 maanden garantie. Wist u ook dat de meeste gevallen in 30 minuten klaar zijn? Zo bent u snel en voordelig van uw verstopte riool of afvoer af.

 

Ontstopping buiten werktijden en spoedservice.

Ontstoppingdirect helpt u ook graag buiten werktijden om. Dit heet ook wel 24/7 service. Dit doen wij om te voorkomen dat u straks met nare gevolgen zit van een verstopte riool. Denk hierbij aan stank, waterschade en nog veel meer kwalen. Wij doen ons best om zo snel mogelijk een monteur naar u plaats toe te sturen. Daarnaast bieden wij ook een spoedservice aan om sneller geholpen te worden.

 

De juiste gereedschap voor elke verstopping.

Ontstoppingdirect werkt met gecertificeerde monteurs. Deze monteurs weten hoe om te gaan met gereedschap en apparatuur dat nodig is voor uw verstopte riool. Daarnaast vinden wij het belangrijk om te investeren in de juiste gereedschappen. Wij nemen graag uw werk uit handen en laten uw riool onbeschadigd achter.

 

Ontstoppingdirect.nl

Wat zeggen klanten over ons?

Onur
Lees verder
Erg snel geholpen. We konden op het moment niet pinnen want de betaalpin was even stuk. Is meteen opgelost.
Karima
Lees verder
Echt een super toffe service van deze heren!!
Marieke
Lees verder
De monteur was snel ter plaatse zoals beloofd op de website. De gootsteen ontstoppen duurde wat langer maar dat is logisch!! Top
Willemijn d.
Lees verder
Ben goed geholpen

Ontstoppingdirect.nl, wij zijn snel ter plekke in heel Nederland.

Ervaart u problemen met een verstopte riool? Wij van ontstoppingdirect zorgen ervoor dat uw verstopte riool verleden tijd is. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Dit betekent dat wij bij een spoedgeval meteen ter plaatse kunnen zijn om u te helpen bij uw verstopte riool.

Wij staan garant voor elke verstopping.

Is jouw riool verstopt?! Neem per direct contact met ons op!

Een verstopte riool moet snel behandeld worden om stank en andere kwalen te voorkomen. Wij staan daarom 24/7 klaar om jouw verstopte riool te verhelpen. Wij zijn werkzaam door heel Nederland.