Tarieven en garantie

Heeft u vragen of wilt u weten wat de ontstopping ongeveer gaat kosten? U kunt ons bereiken op 085 019 01 82.

Makkelijk betalen met pin & contant.

Het is mogelijk om zowel te betalen met pin als contact. Wij willen het flexibel en eenvoudig voor u maken. Wij hebben transparatie hoog in het vaandel. Wij hebben gezien dat in de loodgieter branche bedrijven zeer terughoudend zijn over de tarieven die zij hanteren. Dat onderscheid ons van derest. 

 

 

wc ontstoppen den haag

Ontstoppingdirect.nl

Wat zijn onze tarieven?

Elke verstopping heeft een andere scenario. De ene verstopping is hardnekkiger of ligt dieper in de riolering dan een andere verstopping. Hierdoor zullen onze monteurs de situatie eerst moeten beoordelen. Afhankelijk van de situatie wordt door de monteur ter plekke een offerte opgesteld. Zodra u het eens bent met de prijs zullen onze monteurs de werkzaamheden verrichten. Deze prijs zal inclusief voorrijkosten, basis materiaal en 3 maanden garantie zijn.

3 maanden garantie!

Op het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen en u tevreden bent dan gaat de garantieperiode in. De verstoppingen die in dezelfde gedeelte van de riool ontstaan worden dan kosteloos verholpen. Deze verstoppingen mogen niet het gevolg zijn van:

  • verzakking in de leiding
  • kapotte leiding
  • objecten of voorwerpen die niet thuis horen in het riool.

Vragen over onze tarieven of garantie?

Neem contact met ons op via 085 760 50 35. Wij helpen u graag verder.

Ontstoppingdirect.nl

Wat zeggen klanten over ons?

Onur
Lees verder
Erg snel geholpen. We konden op het moment niet pinnen want de betaalpin was even stuk. Is meteen opgelost.
Karima
Lees verder
Echt een super toffe service van deze heren!!
Marieke
Lees verder
De monteur was snel ter plaatse zoals beloofd op de website. De gootsteen ontstoppen duurde wat langer maar dat is logisch!! Top
Willemijn d.
Lees verder
Ben goed geholpen

Riool verstopt? Laat onze monteurs u helpen!

Laat uw riool ontstoppen door Ontstoppingdirect. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar. Hierdoor zijn onze monteurs snel ter plaatse om jouw verstopte riool te verhelpen. U kunt ons bereiken op 085 019 01 82.

Ontstoppingdirect.nl, wij zijn snel ter plekke door heel Nederland.

Ervaart u problemen met een verstopte riool? Wij van ontstoppingdirect.nl zorgen ervoor dat uw verstopte riool verleden tijd is. Wij zijn door heel Nederland werkzaam. Dit betekent dat wij bij een spoedgeval meteen ter plaatse kunnen zijn om u te helpen met uw verstopte riool. 

Wij staan garant voor elke verstopping.

Riool ontstopping door heel Nederland.

Ontstoppingdirect is een bedrijf gespecialiseerd in riooltechniek. Wij werken met in house monteurs en eigen apparatuur en materiaal. Wij zijn werkzaam door heel Nederland.

gootsteen onstoppen

Is jouw riool verstopt?! Neem per direct contact met ons op!

Een verstopte riool moet snel behandeld worden om stank en andere kwalen te voorkomen. Wij staan daarom 24/7 klaar om jouw verstopte riool te verhelpen. Wij zijn werkzaam door heel Nederland.