Stankdetectie

Een verstopte riool kan nare geuren laten ontstaan. Dit is niet alleen vervelend, maar ook erg gevaarlijk. Wij kunnen uw riool ontdoen van stank en andere kwalen. Meer weten? U kunt ons bereiken op 06 47193413.

stank overlast riool

Rioolstank opsporen en verwijderen.

Om te bepalen waar de vieze rioollucht vandaan komt moet er eerst worden onderzocht en opgespoord. Hierbij gebruiken onze monteurs de meest geavanceerde apparatuur en technieken. Het is extreem belangrijk om rioolstank vroegtijdig te verhelpen. Nadat er is bepaald waar de rioollucht vandaan komt, zullen de monteurs de riool ontdoen van stank.

Stankdetectie riool

Vieze riool lucht? Laat onze monteurs u helpen!

Laat vieze rioolgeuren verwijderen door Ontstoppingdirect. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar. Hierdoor zijn onze monteurs snel ter plaatse om jouw riool te verhelpen. U kunt ons bereiken op 06 47193413.

Ontstoppingdirect.nl

Wat zijn onze tarieven?

Ontstoppingdirect hanteert een starttarief van €79,50 voor het eerste half uur. Deze prijs is inclusief voorrijkosten, het gebruik van basis materiaal en 3 maanden garantie. Het tarief is ex btw. In 90% van de gevallen zijn we binnen 30 minuten klaar met het ontstoppen. Wij zijn actief door heel Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.