Rioolreparatie.

Een lekkende afvoer of andere riool schade? Dit veroorzaakt wateroverlast en stankoverlast. Laat uw riool repareren door ons en wacht niet langer! U kunt ons bereiken op 06 47193413.

Riool ontstopper Den Haag
Pi7_Image_WhatsAppImage2022-08-09at10.58.50

Riool repareren.

Een riool heeft het hele jaar door veel te verduren. Hierdoor kan er schade ontstaan aan de afvoer. In de meeste gevallen inspecteren onze monteurs alvorens waar de schade precies zit. Dit doen wij aan de hand van allerlei verschillende technieken. Een techniek is bijvoorbeeld om een speciale kous in de riool te plaatsen. Deze kous verplaatst zich door de koud en er ontstaat een harde laag aan de zijkant. Deze bescherming gaat langdurig mee.

In sommige gevallen is het nodig om een deel van het riool te vervangen. 

Riool repareren? Laat onze monteurs u helpen!

Laat uw riool repareren door Ontstoppingdirect. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar. Hierdoor zijn onze monteurs snel ter plaatse om jouw riool te repareren. U kunt ons bereiken op 06 47193413

Ontstoppingdirect.nl

Wat zijn onze tarieven?

Voor het repareren van een riool kunnen wij geen starttarief hanteren of een prijsindicatie geven. De monteur moet de situatie eerst beoordelen en een prijsopgave maken voor eventuele onderdelen en/of materiaal. Bij de prijs zullen wel de voorrijkosten, 3 maanden garantie en basismateriaal gerekend zijn.

Wilt u weten wat de rioolreparatie ongeveer gaat kosten? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 85 047 91 96.