Rioolinspectie

Heeft u last van terugkerende verstoppingen? Wij onderzoeken graag uw riool om te achterhalen waar het probleem vandaan komt. Dit doen wij met speciale apparatuur. Meer weten? U kunt ons bereiken op 06 47193413.

Riool ontstopper Den Haag

Rioolinspectie.

Meestal verstopt een riool door extreme vervuiling. Bij het niet vroegtijdig ingrijpen wordt het lastiger om het probleem te kunnen vinden, waardoor de kosten hoger kunnen oplopen. Dankzij een camera inspectie kunnen wij de verstoppingsplaats snel vinden. Hierdoor hoeven onze monteurs geen vloeren of muren te breken om bij de verstopping te komen.

wc ontstoppen den haag

Riool verstopt? Laat onze monteurs u helpen!

Laat uw riool ontstoppen door Ontstoppingdirect. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar. Hierdoor zijn onze monteurs snel ter plaatse om jouw verstopte riool te verhelpen. U kunt ons bereiken op 06 47193413

Ontstoppingdirect.nl

Wat zijn onze tarieven?

Ontstoppingdirect hanteert een starttarief van €79,50 voor het eerste half uur. Deze prijs is inclusief voorrijkosten, het gebruik van basis materiaal en 3 maanden garantie. Het tarief is ex btw. In 90% van de gevallen zijn we binnen 30 minuten klaar met het ontstoppen. Wij zijn actief door heel Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.