Wij verhelpen uw verstopte riool.

Een verstopte afvoer, verstopte wc of een verstopte wasbak. Onze monteurs staan klaar om u te helpen met uw riool verstopping! U kunt ons bereiken op 06 471 934 13.

Riool ontstopper Den Haag

Riool inspectie.

Meestal verstopt een riool door extreme vervuiling. Bij het niet vroegtijdig ingrijpen wordt het lastiger om het probleem te kunnen vinden, waardoor de kosten hoger kunnen oplopen. Dankzij een camera inspectie kunnen wij de verstoppingsplaats snel vinden. Hierdoor hoeven onze monteurs geen vloeren of muren te breken om bij de verstopping te komen.

wc ontstoppen den haag
riool ontstopper

Riool schoonmaken.

Een riool heeft het hele jaar door veel te verduren. Hierdoor kunnen aan de zijkanten van het riool extreme vuiligheid vastklampen. Door onze technieken is het mogelijk om de leiding te reinigen. Zo voorkomt u verstoppingen voor langere tijd.

Riool verstopt? Laat onze monteurs u helpen!

Laat uw riool ontstoppen door Ontstoppingdirect. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar. Hierdoor zijn onze monteurs snel ter plaatse om jouw verstopte riool te verhelpen. U kunt ons bereiken op 06 471 934 13

Een kijkje achter de schermen.

Ontstoppingdirect.nl

Wat zijn onze tarieven?

Elke verstopping heeft een andere scenario. De ene verstopping is hardnekkiger of ligt dieper in de riolering dan een andere verstopping. Hierdoor zullen onze monteurs de situatie eerst moeten beoordelen. Afhankelijk van de situatie wordt door de monteur ter plekke een offerte opgesteld. Zodra u het eens bent met de prijs zullen onze monteurs de werkzaamheden verrichten. Deze prijs zal inclusief voorrijkosten, basis materiaal en 3 maanden garantie zijn.

Wat kan Ontstoppingdirect voor u betekenen?

Heeft u problemen met een verstopte riool? Ontstoppingdirect helpt u graag met het ontstoppen van uw riolering. Onze gecertificeerde monteurs kunnen u helpen met bijvoorbeeld:

  • Een verstopte wc
  • Een verstopte douche putje
  • Een verstopte tuinputje
  • Een verstopte gootsteen of wasbak
  • Een verstopte badkuip
  • Een verstopte riool

Ontstoppingdirect voert alle werkzaamheden uit tegen een scherp tarief. Wij bieden u daarnaast 3 maanden garantie. Wist u ook dat de meeste gevallen in 30 minuten klaar zijn? Zo bent u snel en voordelig van uw verstopte riool of afvoer af.

 

Ontstopping buiten werktijden en spoedservice.

Ontstoppingdirect helpt u ook graag buiten werktijden om. Dit heet ook wel 24/7 service. Dit doen wij om te voorkomen dat u straks met nare gevolgen zit van een verstopte riool. Denk hierbij aan stank, waterschade en nog veel meer kwalen. Wij doen ons best om zo snel mogelijk een monteur naar u plaats toe te sturen. Daarnaast bieden wij ook een spoedservice aan om sneller geholpen te worden.

 

De juiste gereedschap voor elke verstopping.

Ontstoppingdirect werkt met gecertificeerde monteurs. Deze monteurs weten hoe om te gaan met gereedschap en apparatuur dat nodig is voor uw verstopte riool. Daarnaast vinden wij het belangrijk om te investeren in de juiste gereedschappen. Wij nemen graag uw werk uit handen en laten uw riool onbeschadigd achter.

 

Riool ontstopping door heel Nederland.

Ontstoppingdirect is een bedrijf gespecialiseerd in riooltechniek. Wij werken met in house monteurs en eigen apparatuur en materiaal. Wij zijn werkzaam door heel Nederland.

gootsteen onstoppen

Ontstoppingdirect.nl

Wat zeggen klanten over ons?

Onur
Lees verder
Erg snel geholpen. We konden op het moment niet pinnen want de betaalpin was even stuk. Is meteen opgelost.
Karima
Lees verder
Echt een super toffe service van deze heren!!
Marieke
Lees verder
De monteur was snel ter plaatse zoals beloofd op de website. De gootsteen ontstoppen duurde wat langer maar dat is logisch!! Top
Willemijn d.
Lees verder
Ben goed geholpen

Ontstoppingdirect.nl, wij zijn snel ter plekke in heel Nederland.

Ervaart u problemen met een verstopte riool? Wij van ontstoppingdirect.nl zorgen ervoor dat uw verstopte riool verleden tijd is. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Dit betekent dat wij bij een spoedgeval meteen ter plaatse kunnen zijn om u te helpen bij uw verstopte riool. 

Wij staan garant voor elke verstopping.

Is jouw riool verstopt?! Neem per direct contact met ons op!

Een verstopte riool moet snel behandeld worden om stank en andere kwalen te voorkomen. Wij staan daarom 24/7 klaar om jouw verstopte riool te verhelpen. Wij zijn werkzaam door heel Nederland.