Riool ontstopper Delft.

Een verstopte afvoer, verstopte wc of een verstopte wasbak? Ons team riool ontstopper Delft staat klaar om u te helpen met uw riool verstopping! U kunt ons bereiken op 06 47193413.

Riool ontstopper Den Haag
riool ontstopper

Betrouwbaar & snel.

Ontstoppingdirect is een erkend bedrijf met eigen ontstoppers in dienst. Wij leiden onze ontstoppers zelf op. In tegenstelling tot de concurrentie zijn wij transparant over de tarieven en garanderen wij u 3 maanden garantie bij elke klus.

Wij zijn actief door heel Nederland. Onze monteurs staan 24/7 voor u klaar om uw verstopping te verhelpen.

Veelvoorkomende vertstoppingen.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van alle rioleringen die u maar kunt bedenken. In onze gevallen worden wij het meest gebeld voor de volgende werkzaamheden:

wc ontstoppen den haag

Riool verstopt? Laat onze monteurs u helpen!

Laat uw riool ontstoppen door Ontstoppingdirect. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar. Hierdoor zijn onze monteurs snel ter plaatse om jouw verstopte riool te verhelpen. U kunt ons bereiken op 085 019 01 82.

Ontstoppingdirect.nl

Wat zeggen klanten over ons?

Onur
Lees verder
Erg snel geholpen. We konden op het moment niet pinnen want de betaalpin was even stuk. Is meteen opgelost.
Karima
Lees verder
Echt een super toffe service van deze heren!!
Marieke
Lees verder
De monteur was snel ter plaatse zoals beloofd op de website. De gootsteen ontstoppen duurde wat langer maar dat is logisch!! Top
Willemijn d.
Lees verder
Ben goed geholpen

Ontstoppingdirect.nl, wij zijn snel ter plekke door heel Nederland.

Ervaart u problemen met een verstopte riool? Wij van ontstoppingdirect.nl zorgen ervoor dat uw verstopte riool verleden tijd is. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Dit betekent dat wij bij een spoedgeval meteen ter plaatse kunnen zijn om uw te helpen met uw verstopte riool. 

Wij staan garant voor elke verstopping.

Ontstoppingdirect.nl

Wat zijn onze tarieven?

Elke verstopping heeft een andere scenario. De ene verstopping is hardnekkiger of ligt dieper in de riolering dan een andere verstopping. Hierdoor zullen onze monteurs de situatie eerst moeten beoordelen. Afhankelijk van de situatie wordt door de monteur ter plekke een offerte opgesteld. Zodra u het eens bent met de prijs zullen onze monteurs de werkzaamheden verrichten. Deze prijs zal inclusief voorrijkosten, basis materiaal en 3 maanden garantie zijn.

Riool ontstopping door heel Nederland.

Ontstoppingdirect is een bedrijf gespecialiseerd in riooltechniek. Wij werken met in house monteurs en eigen apparatuur en materiaal. Wij zijn werkzaam door heel Nederland.

gootsteen onstoppen

Is jouw riool verstopt?! Neem per direct contact met ons op!

Een verstopte riool moet snel behandeld worden om stank en andere kwalen te voorkomen. Wij staan daarom 24/7 klaar om jouw verstopte riool te verhelpen. Wij zijn werkzaam door heel Nederland.