Dé vakman voor alle riool verstoppingen!​

Een verstopte afvoer, verstopte wc of een verstopte wasbak. Ontstoppingdirect staat klaar om jou te helpen met jouw riool verstopping! U kunt ons bereiken op +31 (6) 27 55 62 87.

riool ontstopper almere

Rioolontstopping door heel de randstad.

Ontstoppingdirect.nl zorgt ervoor dat jouw riool binnen no time ontstopt is. 

Wij werken vanuit de volgende locaties:

riool ontstopper randstad

Ontstoppingdirect.nl, wij zijn snel ter plekke in heel de randstad.

Ervaar jij problemen met ontstopping? Wij van ontstoppingdirect.nl zorgen ervoor dat jouw ontstoppings problemen verleden tijd zijn. Wij zijn gevestigd over meerdere locaties in de randstad. Dit betekent dat wij bij een spoedgeval meteen ter plaatse kunnen zijn om jouw te helpen met jouw ontstoppingsprobleem. Geen klus is te lastig of complex voor onze specialisten.

Wij staan garant voor elke verstopping.

Riool verstopt? Laat onze monteurs u helpen!

Laat uw zelf ondersteunen door Ontstoppingdirect.nl Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar en de hele week door. Hierdoor zijn de monteurs snel ter plaatse en kunnen de monteurs snel schakelen. Wij rekenen een scherpe tarief in vergelijking met de concurrentie rondom de randstad, waardoor u voordeliger uitkomt. Daarover gesproken, wist u dat wij 90% van alle verstoppingen binnen een half uur hebben opgelost? Bel onze spoedservice en voorkom nare stanken en geuren in uw huis. Ontstoppingdirect staat voor u klaar! U kunt ons bereiken op +31 (6) 27 55 62 87