Wij verhelpen uw verstopte gootsteen.

Een verstopte afvoer, verstopte wc of een verstopte wasbak. Onze monteurs staan klaar om u te helpen met uw riool verstopping! U kunt ons bereiken op 06 471 934 13.

Gootsteen verstopt

Zelf jouw gootsteen ontstoppen?

Op internet zijn er verschillende artikelen te vinden over het ontstoppen van gootstenen. Websites zoals grootmoeders en wijsheden. Hierin worden oplossingen aangeboden, zoals baking soda en ontstoppingsmiddelen. Helaas zijn de oplossingen niet de juiste oplossingen. 

Voorkom schade door chemische reacties in de gootsteen en schakel een vakkundige monteur in. Heb jij de behoefte om dit echt zelf op te lossen neem dan contact met ons op. Wij begeleiden je graag verder.

gootsteen ontstopping

Riool verstopt? Laat onze monteurs u helpen!

Laat uw riool ontstoppen door Ontstoppingdirect. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar. Hierdoor zijn onze monteurs snel ter plaatse om jouw verstopte riool te verhelpen. U kunt ons bereiken op 06 47193413.

Gootsteen ontstoppen met een ontstopper.

De veiligste manier om zelf een gootsteen te ontstoppen is door een ontstopper te gebruiken. Plaats de ontstopper op het afvoerputje van de gootsteen en druk stevig naar beneden. Houd deze voor even op zijn plek en begin dan langzaam de ontstopper omhoog te trekken. Hierdoor voelt u wat zuigkracht en komen de materialen los in de leiding. Dit zorgt ervoor dat de gootsteen ontstopt kan raken.

Helaas zit de verstopping in sommige gevallen te diep, waardoor een ontstopper geen nut heeft. Ga in dit geval niet aan de sifon zitten of andere leidingen. Bel ons direct, zodat wij vandaag jouw gootsteen komen ontstoppen en voorkom lekkages en schade.

verstopte gootsteen

Riool ontstopping door heel Nederland.

Ontstoppingdirect is een bedrijf gespecialiseerd in riooltechniek. Wij werken met in house monteurs en eigen apparatuur en materiaal. Wij zijn werkzaam door heel Nederland.

gootsteen onstoppen

Een kijkje achter de schermen.

Ontstoppingdirect.nl

Wat zijn onze tarieven?

Elke verstopping heeft een andere scenario. De ene verstopping is hardnekkiger of ligt dieper in de riolering dan een andere verstopping. Hierdoor zullen onze monteurs de situatie eerst moeten beoordelen. Afhankelijk van de situatie wordt door de monteur ter plekke een offerte opgesteld. Zodra u het eens bent met de prijs zullen onze monteurs de werkzaamheden verrichten. Deze prijs zal inclusief voorrijkosten, basis materiaal en 3 maanden garantie zijn.

Wat kan Ontstoppingdirect voor u betekenen?

Heeft u problemen met een verstopte riool? Ontstoppingdirect helpt u graag met het ontstoppen van uw riolering. Onze gecertificeerde monteurs kunnen u helpen met bijvoorbeeld:

  • Een verstopte wc
  • Een verstopte douche putje
  • Een verstopte tuinputje
  • Een verstopte gootsteen of wasbak
  • Een verstopte badkuip
  • Een verstopte riool

Ontstoppingdirect voert alle werkzaamheden uit tegen een scherp tarief. Wij bieden u daarnaast 3 maanden garantie. Wist u ook dat de meeste gevallen in 30 minuten klaar zijn? Zo bent u snel en voordelig van uw verstopte riool of afvoer af.

 

Ontstopping buiten werktijden en spoedservice.

Ontstoppingdirect helpt u ook graag buiten werktijden om. Dit heet ook wel 24/7 service. Dit doen wij om te voorkomen dat u straks met nare gevolgen zit van een verstopte riool. Denk hierbij aan stank, waterschade en nog veel meer kwalen. Wij doen ons best om zo snel mogelijk een monteur naar u plaats toe te sturen. Daarnaast bieden wij ook een spoedservice aan om sneller geholpen te worden.

 

De juiste gereedschap voor elke verstopping.

Ontstoppingdirect werkt met gecertificeerde monteurs. Deze monteurs weten hoe om te gaan met gereedschap en apparatuur dat nodig is voor uw verstopte riool. Daarnaast vinden wij het belangrijk om te investeren in de juiste gereedschappen. Wij nemen graag uw werk uit handen en laten uw riool onbeschadigd achter.

 

Ontstoppingdirect.nl

Wat zeggen klanten over ons?

Onur
Lees verder
Erg snel geholpen. We konden op het moment niet pinnen want de betaalpin was even stuk. Is meteen opgelost.
Karima
Lees verder
Echt een super toffe service van deze heren!!
Marieke
Lees verder
De monteur was snel ter plaatse zoals beloofd op de website. De gootsteen ontstoppen duurde wat langer maar dat is logisch!! Top
Willemijn d.
Lees verder
Ben goed geholpen

Ontstoppingdirect.nl, wij zijn snel ter plekke door heel Nederland.

Ervaar jij problemen met een verstopte riool? Wij van ontstoppingdirect.nl zorgen ervoor dat jouw verstopte riool verleden is. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Dit betekent dat wij bij een spoedgeval meteen ter plaatse kunnen zijn om u te helpen met uw verstopte riool. 

Wij staan garant voor elke verstopping.

Is jouw riool verstopt?! Neem per direct contact met ons op!

Een verstopte riool moet snel behandeld worden om stank en andere kwalen te voorkomen. Wij staan daarom 24/7 klaar om jouw verstopte riool te verhelpen. Wij zijn werkzaam door heel Nederland.